Kesi fa'atumu-maualuga masini fa'atumu: Tuu lau asu e siva!

I aso ua mavae, e na o tamatamailima o se faataulaitu e mafai ona pulea le foliga o le asu, e le taumateina ma matagofie e pei o se fairyland. Ae ui i lea, i aso nei, e mafai foi ona avea oe ma se tusiata o le asu, faʻaaogainamaualuga-saʻo faʻatumu masinifa'atasi ma kesi e siva ai lau asu!

/hhc-thc-faatumu-masini-maualuga-sao atoatoa-atoa-otometi-faatumu-masini-oloa/

Leneimaualuga-saʻo atoatoa faʻatumu masinie pei o se tusiata tomai i le vaneina, e mafai ona faatumu le suauu tapaa e pei o lanu maaleale i totonu o le pusa. O lona faagaoioiga fetuutuunai e mafai ai ona e faia se aafiaga manaia asu. O lona fa'avevelaina e pei o se pea alofilima mafanafana, fa'atonu sa'o le vevela o le suau'u tapaa i totonu o le pito sili ona lelei, fa'amautinoa o le asu e te fiafia ai e malu ma mauoa.

Afai o le masini faʻatumu o se matai faʻapitoa, o lona uiga o le kesi o lona soʻo mitamita. O le mamanu o le pusa e tulaga ese, e pei o se vavega faatekinolosi mai le lalolagi i le lumanaʻi. E liua ai le suauu tapaa i ni vaega laiti, ia e fa'aulu e ala i le ea e maua mai i le fa'avevelaina, e fai ai se asu umi ma vaivai. I lenei auala, e mafai ona e siva ma manava saoloto i le asu.
Ma o le afifiina mamanu, e avea o se ausilali, faʻaopoopo i lau ata asu. O foliga matagofie o le afifiina e pei o se lipine ata matagofie i luga o le itulau pito i luma, e faʻaalia ai le matagofie o faatufugaga e le gata mai le asu. O le tino o fagu tioata manino e foliga mai o loʻo faʻasalalau le lanu o le suauu tapaa, e fatuina ai se mafutaga matagofie i le loto o se tasi. O le taimi lava e te tatalaina ai le afifi ma faʻasaʻo le asu, e lagona e pei o le lalolagi atoa o loʻo filemu ma taulai atu i au faʻataʻitaʻiga.

7bb1b67f2081062eaee04097bc94198

O lemaualuga-saʻo atoatoa faʻatumu masinima le afifiina o le mamanu o le kesi e avea ai oe ma au lava asu fatu, e fa'apitoa ai le asu masani. E mafai ona e fatuina ni vaaiga mataʻina asu, faʻatagaina le asu e oso i luga o le ea ma siva pei o se elf; Po'o le faia o se miti e pei o se asu asu, e pei o lo'o i totonu o se fanua fairyland. Pe ua faatumulia oe i le olioli, ita, faanoanoa, po o le tu'inanau, o le masini faatumu sa'o maualuga e mafai ona tu'u sa'o ai ou lagona i so'o se miti asu.

faletupe ata (60)

I le faagasologa atoa o faatufugaga asu, e mafai ona tatou lagonaina le mamanu mataʻina ma le matagofie, mai le faʻaogaina saʻo o le masini faʻatumu i le mamanu atamai o le pusa, i le matagofie o foliga vaaia o le afifiina. O la'asaga ta'itasi e fa'atonuina ma le fa'aeteete ina ia fa'alelei atili ai lau galuega fa'atusa asu.

Ia, se'i tatou tatalaina la tatou tusi taai asu! Tuu lemaualuga-saʻo atoatoa faʻatumu masinima le fa'apipi'iina o le atigipusa e ta'ita'iina oe i se lalolagi fa'ate'ia ma fa'amaneta e tumu i le asu! Tatou fiafia faatasi i lenei malaga faatufugaga tulaga ese ma le matagofie!


Taimi meli: Oke-17-2023